artikel

Koffie Top 100 nr. 40: Hugo, Gorinchem

Café

Met een tweede vestiging die recent open ging in Oosterhout, lijkt Hugo de eerste voorzichtige stappen naar verdere expansie te hebben ingezet.

Koffie Top 100 nr. 40: Hugo, Gorinchem

Dat er animo is voor dit concept, snappen we wel. Alles oogt fris en verzorgd. Uit de keuken komen fantastisch ogende broodjes en ook de koffies worden met veel zorg gezet. Op de bar één van ’s werelds beste koffiemachines, een Kees van der Westen. Een gemalen koffieboontje kan niet beter aan zijn einde komen. De café crème komt met slagroom en brownie op tafel. Wat een genot. De espresso is vol van smaak, en toch fris. Op iedere tafel het Hugo-menuboekje met daarin uitleg over alle verkrijgbare koffievarianten.

Grote Markt 24, Gorinchem
Espressobar-hugo.nl

Reageer op dit artikel