artikel

Koffie Top 100 nr. 43: De Gulle Gaper, Ede

Café

Een sympathieke lunchroom met een bijna huiselijk karakter en een goede sfeer. Met veel vaste gasten die duidelijk met plezier naar binnen stappen.

Koffie Top 100 nr. 43: De Gulle Gaper, Ede

De barista van dienst is ook de eigenaar. Met liefde voor zijn vak zet hij de koffies. Af en toe de molen bijstellend als dit naar zijn mening de smaak ten goede komt. Op de site lezen we dat dit bedrijf ook workshops barista en latte art verzorgt. Bijna trots wordt de cappuccino voor het jurylid neergezet. De textuur van het schuim is bijna perfect er bovenop inderdaad een mooi figuurtje. De houdbare melk van vorig jaar is ingeruild voor verse Arla-melk. De espresso was mooi vermengd met de melk en  in perfecte verhouding.

Grotestraat 46, Ede
Degullegaperede.nl

Reageer op dit artikel