artikel

Koffie Top 100 nr. 45: De Sjees, Delft

Café

De eigenaren van Grand café De Sjees zijn gepassioneerd met koffie bezig. Dat is al meteen bij binnenkomst zichtbaar.

Koffie Top 100 nr. 45: De Sjees, Delft

De forse La Marzocco wordt vol verve bediend. Al het personeel is op training geweest, waardoor hier in theorie sprake is van een constante en hoge koffiekwaliteit. Om dit verder te garanderen, wordt bovendien met een Puq Press gewerkt. Een automatische tamper die de gemalen koffie altijd met dezelfde druk in de houder duwt. De café crème is prima om de dag te beginnen. Technisch goed gezet, maar qua smaak geen uitschieter. Dat geldt ook voor de espresso, die iets voller van smaak zou mogen zijn. Wel een leuke zaak, met zeer vriendelijk personeel en supergastvrij.

Markt 5, Delft
Desjees.nl