artikel

Koffie Top 100 nr. 46: Hometown, Den Haag

Café

Hometown is een nieuw concept uit de koker van Debuut Horecabeheer, ook bekend van formules als Popocatepetl, Belgisch biercafé Olivier en De Vooruitgang in Eindhoven.

Koffie Top 100 nr. 46: Hometown, Den Haag

Achter de bar louter getrainde barista’s. De zaak werd in samenwerking met Douwe Egberts ontwikkeld en vanuit dit bedrijf was meervoudig Nederlands barista-kampioen en lid van de hoofdjury Jeroen Veldkamp er weer nauw bij betrokken. De zaak oogt een tikje ruig en lijkt op een koffiebar uit New York. Met vintage stoeltjes en krukjes, een koperen barblad en een comfortabele retro bank. De lungo is hier ook letterlijk een grote kop koffie. Wel goed in balans. Ook over de espresso en de cappuccino is het jurylid erg te spreken. ‘Een zaak met potentieel’, klinkt het.

Buitenhof 4, Den Haag
Hometowncoffee.nl

Reageer op dit artikel