artikel

Koffie Top 100 nr. 47: Theothorne, Dieren

Café

Theothorne is van alle markten thuis. Het is grand café, vergaderlocatie en schouwburg in één. Daarnaast leent de locatie zich voor feesten, recepties en bruiloften.

Koffie Top 100 nr. 47: Theothorne, Dieren

Oh ja, je kunt er ook koffie drinken. Daar hebben ze hier, aan de rand van nationaal park Veluwezoom, ook kaas van gegeten. Het jurylid is lovend over de barista, iemand ‘die weet wat hij doet’. De cappuccino wordt met mooi, dicht schuim geserveerd en heeft een fraaie bruine rand. Ook de toegepaste latte art kan op een complimentje van het jurylid rekenen. De espresso is ook een staaltje vakmanschap. De crema is wat licht, maar glanst mooi en sluit goed. Qua smaak ontbreekt hier een beetje body, maar niets dan lof over de samenhang van zuur, bitter en zoet.

Callunaplein 77, Dieren
Theothorne.nl

Reageer op dit artikel