artikel

Koffie Top 100 nr. 5: Doppio Espresso, Hilversum

Café

Als eigenaar Raymond Post zijn vakantie in Frankrijk zelfs afbreekt om de hoofdjury persoonlijk te kunnen ontvangen, weet je dat het met passie voor het vak wel goed zit in de Hilversumse vestiging van franchiseketen Doppio.

Koffie Top 100 nr. 5: Doppio Espresso, Hilversum

Dat werd vorig jaar al beloond met de publieksprijs, dit keer stoomt het bedrijf de top-5 binnen. Post komt uit de grafische wereld, maar maakte enkele jaren geleden de overstap naar koffie. Heeft intussen een wereld aan kennis en verzamelt kundig personeel om zich heen. Barista Christopher bedient de machine met flair en ook barista Maartje, verantwoordelijk voor de filterkoffies, straalt plezier in haar vak uit. Ze serveert een prachtige Keniaanse single origin op twee manieren bereid (moccamaster en chemex).

‘s-Gravelandseweg 14, Hilversum
Doppio-espresso.nl

Reageer op dit artikel