artikel

Koffie Top 100 nr. 52: Blossom, Den Haag

Café

Eén van de grootste voordelen van een kopje koffie nuttigen bij dit mooie café in de Hofstad: je kunt er werkelijk overheerlijke stukken taart bij bestellen.

Koffie Top 100 nr. 52: Blossom, Den Haag

Blossom, op loopafstand van het Vredespaleis, is beroemd vanwege de appeltaart, de chocoladetaart en de bananencake. Maar goed, we komen voor de koffie. Volgens de jury is die gewoon goed, punt. Over de espresso is men wat kritischer: ‘Jammer van de belletjes door de overextractie en we missen het zoetje.’ Het wordt geserveerd zonder water en dat is volgens de jury wel ‘een must’. Enthousiasme is er wel voor de cappuccino: ‘Prachtig, mooi visueel, de juiste melkstructuur en een goeie temperatuur. Top!’

Anna Paulownastraat 70c, Den Haag
Cafeblossom.nl