artikel

Koffie Top 100 nr. 53: Kaldi, Delft

Café

Kaldi heeft zo’n 35 koffie- en theespeciaalzaken in Nederland, België en China.

Koffie Top 100 nr. 53: Kaldi, Delft

‘Zo, die is heet!’, is het eerste dat het jurylid opmerkt over de koffie, die overigens keurig wordt geserveerd met room, een koekje, suiker en Canderel op een apart tableau. De espresso geeft een mooi mondgevoel en ziet er goed uit. Het wordt wel in een Bodum-glas geserveerd dat écht iets te groot is voor een espresso, zeker 100 à 120 milliliter. Dan de cappuccino: prima smaak, maar de schuimlaag is te dik. Tot slot een compliment van de jury voor de barista: ‘Hij gebruikt geen on demand-molens, maar Macap met doseerkamers. Deze gebruikt hij als een on demand-molen en hij maalt de kamers dus niet geheel vol. Top!’

Molslaan 13, Delft
Kaldi.nl/winkel/kaldi-delft

Reageer op dit artikel