artikel

Koffie Top 100 nr. 55: In den ouden Vogelstruys, Maastricht

Café

Al jaren een vaste waarde in de Misset Horeca Café Top 100, en ook in deze lijst manifesteert dit monumentale café zich prima.

Koffie Top 100 nr. 55: In den ouden Vogelstruys, Maastricht

‘De Vogelstruys’ staat bekend om het gastheerschap en dat constateert de jury ook: ‘Een echte kastelein achter de bar en het personeel is vriendelijk en gastvrij.’ De productkennis van de  medewerker is helaas gering, maar alle handelingen aan en rondom de machine zijn onder controle; hygiënisch en snel. De cappuccino is perfect op temperatuur en zacht van smaak, en het zoetje in de melk is erg lekker. De espresso heeft een mooie hazelnootkleur en de crema is lekker romig en vol. Tip: serveer er een glaasje water bij.

Vrijthof 15, Maastricht
Vogelstruys.nl