artikel

Koffie Top 100 nr. 57: Pays de Mer, Terneuzen

Café

Het ligt er natuurlijk een beetje aan waar je woont, maar door de bank genomen moet je een flink eindje rijden – of varen – voor een kop koffie bij Pays de Mer.

Koffie Top 100 nr. 57: Pays de Mer, Terneuzen

Maar dat doen we graag, al was het alleen maar voor het aanstekelijke enthousiasme van eigenaar Ronald Meijer. Hij maakt dagelijks de filterhouders schoon en stelt zelf zijn molens af. Al het personeel heeft training van Bazar gehad en iedereen weet hoe Meijer wil dat de koffie wordt gezet. En hoe is die koffie dan? Daar is de jury zeker over te spreken. De espresso bijvoorbeeld: dubbel gezet met een prachtige crema. ‘Het geheel heeft een mooie donkere smaak, rond en intens maar niet bitter.’ Kijk, met zo’n rapport is een eindje rijden de moeite waard.

Noordstraat 97
Paysdemer.nl

Reageer op dit artikel