artikel

Koffie Top 100 nr. 58: Spaarne 66, Haarlem

Café

Dit familiebedrijf is staat in de top-10 van de Misset Horeca Terras Top 100 en nu komt het ook al binnen in de Koffie Top 100.

Koffie Top 100 nr. 58: Spaarne 66, Haarlem

Het is een goed jaar voor moeder Marianne Lemmers en haar dochters Kim, Sophie en Laura. Het Haarlemse bedrijf is al vaker geroemd om het vriendelijke en attente personeel. De jury van de Koffie Top 100 doet nog een extra duit in het zakje: ‘De bekwaamheid zie je er bij de koffie-bereiding aan af en de warenkennis is zeer goed.’ Zo, die kunnen de dames in hun zak steken. En hoe smaakt die vakbekwame koffie dan? De espresso is wat aan de hete kant, maar de textuur van de crema en de smaakbalans zijn dik in orde. De cappuccino smaakt goed en ziet er mooi uit, een fraaie schuimtextuur.

Spaarne 66, Haarlem
Spaarne66.nl

Reageer op dit artikel