artikel

Koffie Top 100 nr. 59: Caffé Quattro, Geldrop

Café

Zo’n twee jaar geleden opende Caffè Quattro haar deuren in Geldrop. Het is een mooie zaak met een strakke en moderne uitstraling.

Koffie Top 100 nr. 59: Caffé Quattro, Geldrop

Tikje industrieel met steigerhout. Koffie maken kunnen ze hier prima, aldus de jury. De cappuccino heeft een mooie dikke schuimlaag die aanlokkelijk glanst. De smaak is romig en zoet. Visueel is het nogal veel wit weinig bruin. Tip: probeer met het inschenken van de melk wat hoger te beginnen, dan komt de espressocrema meer omhoog en zie je meer bruin. De espresso mag wat voller, nu overheerst toch een stroef gevoel in de afdronk. Maar al met al een zeer welkome nieuwkomer in deze lijst. We zijn benieuwd naar de ontwikkelingen komend jaar.

Langstraat 2c, Geldrop
Caffequattro.nl

Reageer op dit artikel