artikel

Koffie Top 100 nr. 63: Kaldi, Tilburg

Café

In de binnenstad van Tilburg vinden we deze dependance van Kaldi. De zaak is stijlvol ingericht en de nieuwe uitstraling is fris.

Koffie Top 100 nr. 63: Kaldi, Tilburg

Er is veel keuze in bonen en er zijn vijf molens om alles vers te malen. De jury is ook te spreken over eigenaren Rianne en Eugenie die goed en veel over hun producten kunnen uitleggen. Voor zowel de koffie als de espresso geldt dat de smaak wat vlak is en met name de espresso geeft een venijnige smaak op de tong. Lyrisch is de jury echter over de cappuccino. Die wordt mooi geserveerd met een prachtige, voldoende dikke laag schuim, voorzien van een perfect uitgevoerde latte art. De passie en de kunde straalt er vanaf.

Willem II Straat 68, Tilburg
Kaldi.nl/winkel/kaldi-tilburg

Reageer op dit artikel