artikel

Koffie Top 100 nr. 64: Nostalgie, Meijel

Café

Het is goed toeven in Meijel, op de rand van Brabant en Limburg. Dat geldt zeker voor Nostalgie Eten en Drinken.

Koffie Top 100 nr. 64: Nostalgie, Meijel

Een gezellig, huiselijk bedrijf. Veelzijdig ook: een biercafé, een brasserie, een fraai terras en sinds twee jaar een prachtige buitentuin aan de achterzijde. De cappuccino smaakt goed: een romige melksmaak met een duidelijke espressotwist en lekkere nasmaak. De rosetta is helaas mislukt. De espresso is ook in orde. Die mag wat dikker aanvoelen in de mond, maar verder goed. Het wordt mooi geserveerd met een glaasje water en een glaasje slagroom op een plateau. Een lichte daling in de lijst, maar gezien het algehele niveau kan dit volgend jaar weer anders zijn.

Dorpstraat 10, Meijel
Nostalgieetenendrinken.nl