artikel

Koffie Top 100 nr. 65: De Lindenhof, Soest

Café

Grand Café De Lindenhof is een bekende naam op de burelen van Misset Horeca. Het bedrijf werd in 2012 geportretteerd in de serie De Balans en is daarnaast ook een vaste waarde in de Café Top 100.

Koffie Top 100 nr. 65: De Lindenhof, Soest

Eigenaren Antonio van den Hengel, Sander van Veenendaal en Marieke Beijersbergen weten hun zaak goed op de kaart te zetten. De jury is enthousiast over de cappuccino die ze serveren: ‘Een heel mooie met perfecte latte art (hartje). De afdronk is lekker zoet en de balans van melk en koffie is  prima in orde. Puntjes  van kritiek? Het stoompijpje wordt voor- en achteraf niet uitgeblazen, wel schoongemaakt. Ook missen we een glaasje water bij de espresso, die verder prima is: de (wat lichte) crema heeft een mooie structuur.

Van Weedestraat 131
Grandcafedelindenhof.nl

Reageer op dit artikel