artikel

Koffie Top 100 nr. 66: Puur Koffie, Oosterbeek

Café

De eigenaar en barista van Puur Koffie kan voorlopig niet meer stuk bij ons jurylid, getuige het lovende rapport.

Koffie Top 100 nr. 66: Puur Koffie, Oosterbeek

‘Hij had echte passie en kon veel achtergrondinformatie geven. Daarnaast werkt hij zeer klantvriendelijk en straalt het er aan alle kanten vanaf dat hier iemand met veel plezier z’n werk doet.’ Nou, er zijn mindere rapporten geschreven, kunnen we u vertellen. Ook over de koffie is de jury te spreken: ‘Het aroma van deze Boliviaanse koffie is ziltig en heeft aardse tonen. De crema ziet er voor een lungo erg mooi uit.’ Bij de cappuccino wordt de biologische melk gewaardeerd: ‘De smaak is lekker zoet. Dit komt door de biologische melk, die echt een meerwaarde geeft aan deze cappuccino.’

Weverstraat 63, Oosterbeek
Puurkoffie.nl