artikel

Koffie Top 100 nr. 70 Fitch & Shui, Amsterdam

Café

Fitch & Shui in het WTC op de Zuidas heeft een duidelijke koffiepiek in de ochtend, wanneer kantoorpersoneel rijendik staat.

Koffie Top 100 nr. 70 Fitch & Shui, Amsterdam

Ons jurylid komt echter in de middag en dan zijn de gediplomeerde barista’s naar huis. Dat verklaart de duikvlucht uit de top-10. Want helaas heeft de lungo crema met grote bellen en lijkt deze te heet gezet. Meer enthousiast wordt de jury van de crema en smaak van de espresso. Het glaasje water ontbreekt echter, net als de mogelijkheid dat zelf te pakken. De jury drinkt ‘met de ogen dicht een perfecte cappuccino.’ Maar de ogen zien toch dat het schuim zeer grote bellen bevat. Misschien moeten de baristi toch wat langer blijven of hun koffiekennis overdragen. Want dat die aanwezig is bij Fitch & Shui, daarvan zijn we overtuigd.

Strawinskylaan 77, Amsterdam
fitch&shui.nl

Reageer op dit artikel