artikel

Koffie Top 100 nr. 71: Smaakrijk, Nijmegen

Café

Prachtige cappuccino met mooie latte art en goed schuim, mooi in balans en een lekker zoetje met wat melkchocolade.

Koffie Top 100 nr. 71: Smaakrijk, Nijmegen

Met deze lovende woorden omschrijft de jury de cappuccino van Smaakrijk in Nijmegen. Het bedrijf stapte het afgelopen jaar over van Peeze koffie naar de Fair Trade Single Estate Coffee, in hun geval uit Guatemala. ‘Hiermee stimuleren we eerlijke, gezonde en duurzame handel,’ aldus Smaakrijk. Het oordeel van de jury: leuke zaak, goede machine, goede koffie, vriendelijk personeel en een prachtige binnentuin. Tipje: het was leuk geweest als ze iets meer over de koffies verteld zouden hebben. Maar Smaakrijk heeft het barista-vak zeker goed onder de knie.’

Lange Hezelstraat 12, Nijmegen
Smaakrijknijmegen.nl

Reageer op dit artikel