artikel

Koffie Top 100 nr. 74: Bella Sardegna, Roden

Café

Koffie is niet het enige dat Bella Sardegna Ristorante Gelato e Mercato, zoals het bedrijf in Roden heet, doet. Een restaurant, ijssalon en een delicatessenwinkel zitten onder één dak.

Koffie Top 100 nr. 74: Bella Sardegna, Roden

De jury is lovend over de enthousiaste barista! Een positie in deze Koffie Top 100 is al een prestatie op zich. We voorzien echter een nog hogere score als de molen beter wordt afgesteld. ‘Dan scoort Bella Sardegna zeker beter. Nu was er bij de koffie sprake van een overextractie.’ Hierdoor was het mondgevoel niet optimaal en de smaakbalans weg. Bij de cappuccino, die visueel goed scoort, werd water geserveerd en aan het schoteltje een klein houdertje met een ijsje! Geen water bij de espresso, maar curieus genoeg wel melk.

Wilhelminastraat 25, Roden
Bellasardegna.nl

Reageer op dit artikel