artikel

Koffie Top 100 nr. 76: Bagels & Beans, Den Haag

Café

Lof voor de koffie in deze vestiging van Bagels & Beans. ‘Mooie volle smaken voor de lungo. Full bodied en mooi in balans.

Koffie Top 100 nr. 76: Bagels & Beans, Den Haag

Mooie hazelnoot-kleurige crema, grote mok. Alle smaken komen ontzettend mooi uit.’ Over de espresso is het jurylid minder juichend: te dunne crema, bittere nasmaak. Puntjes verliest Bagels & Beans ook met de cappuccino: de smaak van de espresso komt niet mooi uit, melk overheerst. Positief: ‘mooi kleurcontrast in het schuim. Crema komt mooi door. Goede temperatuur.’ Fijn dat gasten kunnen kiezen uit biologische of sojamelk. De presentatie aan tafel is netjes maar achter de counter mag wel wat netter worden gewerkt. De koffiekennis van de vrouwelijke medewerker is summier, maar klantvriendelijk is ze zeker.

Thomsonlaan 53, Den Haag
Bagelsbeans.nl

Reageer op dit artikel