artikel

Koffie Top 100 nr. 77: Mulligan, Heerenveen

Café

Golfbar Mulligan is gelegen bij de Friese Golfclub Heidemeer, een 9-holes golfbaan onder de rook van wat nu nog de nationale schaatstempel is: ijsstadion Thialf.

Koffie Top 100 nr. 77: Mulligan, Heerenveen

De medewerkster achter de bar is erg zenuwachtig als ons jurylid op bezoek is en ze verontschuldigt zich voor de afwezigheid van de ‘vaste barista’. ‘Ondanks de zenuwen heeft ze prima koffie gemaakt’, zo luidt de conclusie in het juryrapport. De cappuccino is visueel mooi en wordt geschonken met een mooi appeltje. De espresso heeft een wat rinse afdronk, maar wordt netjes geserveerd met een glaasje water. Voor de koffie geldt dat deze ‘een wat lange doorlooptijd heeft, maar desondanks goed van kwaliteit is’.

Heidemeer 2, Heerenveen
Golfclubheidemeer.nl

Reageer op dit artikel