artikel

Koffie Top 100 nr. 78: Balije Park, De Meern

Café

De cappuccino en de eigenaar zijn de minpuntjes in het juryrapport. Over de eigenaar, ook chef-kok, schrijft ons jurylid: ‘kwam de keuken niet uit’.

Koffie Top 100 nr. 78: Balije Park, De Meern

Dat wordt echter goed gemaakt door de bedrijfsleider, die ‘zeer gastvrij en zeer vriendelijk’ is. De cappuccino heeft schuim dat ‘niet dik is, niet blijft hangen en geen goede structuur heeft’. De koffie en de espresso zijn echter prima in orde. ‘Vol van smaak en lekker rond in de mond’, staat bij de koffie, waarvan de blend is samengesteld uit door de Rainforest Alliance gecertificeerde koffie omdat die het best past bij het concept van het restaurant. De espresso is vol van smaak, heeft een goede balans en is een mooie presentatie van de perfect serve.

Augustusweg 32, De Meern
Balijepark.nl

Reageer op dit artikel