artikel

Koffie Top 100 nr. 80: Julie, Bergen

Café

Een zeer geschikte horecazaak voor de Koffie Top 100, er wordt met aandacht en passie koffie geschonken’, zo luidt het algemene oordeel van ons jurylid.

Koffie Top 100 nr. 80: Julie, Bergen

‘Eigenaar Tjerk Hofstede wil zich graag onderscheiden en dat doet hij zeker met zijn koffie en zijn koffiebeleving. Hij organiseert ook koffietrainingen voor zijn personeel bij Peeze. De koffieleverancier stelt de molen af bij levering, omdat barista Imke dat nog niet kan.’ Volgens het juryrapport werkt ze technisch goed en wil ze heel graag leren. Puntje van aandacht: de filterdrager wordt tijdens ons bezoek niet teruggehangen in het systeem. De koffie en de espresso zitten wat hoog in de zuren, maar de cappuccino heeft een ‘fluweelzacht mondgevoel’.

Breelaan 6, Bergen (NH)
Restaurantjulie.nl