artikel

Koffie Top 100 nr. 81: Luno Kitchen, Hilversum

Café

Een kleine stijging in het tweede jaar en daarvoor is een felicitatie op zijn plaats. Luno Kitchen heeft ‘alleen’ in het weekeinde een barista, zo blijkt uit het juryrapport.

Koffie Top 100 nr. 81: Luno Kitchen, Hilversum

‘We doen aan multitasking en dat betekent dat de koffie wordt klaargemaakt door een grotere ploeg’, zo legt de barista uit aan ons jurylid. De cappuccino heeft iets te veel schuim, maar verder zijn de producten prima in orde. Het restaurant heeft een overzichtelijke website en communiceert daarop heel duidelijk dat het te vinden is op de verschillende sociale media-kanalen. Luno Kitchen heeft accounts op YouTube, Flickr, Foodspotting, Twitter en Facebook. En dan ook nog eens opnieuw opgenomen in deze ranglijst. Helemaal bij de tijd dus!

Kerkstraat 631, Hilversum
Lunokitchen.nl

Reageer op dit artikel