artikel

Koffie Top 100 nr. 82: De Vrijheid, Oosterhout

Café

In de 16e eeuw al een belangrijke plek als herberg en restaurant en tegenwoordig ‘de woonkamer’ van Oosterhout, aldus de website van De Vrijheid.

Koffie Top 100 nr. 82: De Vrijheid, Oosterhout

In de eerste editie van de Top 100 op plaats 55, in het tweede jaar er weer bij maar wel wat lager in de lijst. De algemene indruk is prima en dus zijn de details bepalend. De espressomachine is een ouder type Wega, die overloopwater lekt op het moment dat ons jurylid aanwezig is. Ook het spoelen van de zetgroep wordt niet consequent doorgevoerd. De kwaliteit van de cappuccino wordt kort maar krachtig omschreven: goed! Opvallend is dat de espresso wordt geserveerd in een glas met een oor. Samenvattend: nog steeds een positie bij de honderd beste koffiebedrijven waard.

Heuvel 11, Oosterhout
Devrijheid-oosterhout.nl

Reageer op dit artikel