artikel

Koffie Top 100 nr. 85: 1nul8, Rotterdam

Café

Deze Rotterdamse gelegenheid, die dienst doet als café, brasserie en wijnbar, heeft opnieuw een plek in de Top 100 te pakken, maar moet aan het werk om die te behouden.

Koffie Top 100 nr. 85: 1nul8, Rotterdam

Uit het juryrapport blijkt dat het tijdens het bezoek eigenlijk allemaal ‘net niet is’. Het hartje op de cappuccino is ‘niet echt mooi’, langs de rand is het ‘een beetje rommelig’ en het glaasje water ontbreekt. Positief is de textuur, die ons jurylid omschrijft als goed. De koffie en de espresso worden enkel gezet en de espresso heeft ‘een beetje dunne crema’. 1nul8 is echter wel een prima bedrijf en gelegen in een van de levendige straten van Rotterdam. De daling is flink, maar als meer op details wordt gelet, zijn er voldoende mogelijkheden voor een hogere notering volgend jaar.

Meent 108, Rotterdam
1nul8.nl

Reageer op dit artikel