artikel

Koffie Top 100 nr. 87: Parkbeach Zomers, Amsterdam

Café

Midden in het Amstelpark ligt Parkbeach Zomers. Niet alleen het terras maar ook het café is het waard te bezoeken.

Koffie Top 100 nr. 87: Parkbeach Zomers, Amsterdam

De zaak ziet er verzorgd uit en dat geldt eveneens voor de koffiemachines en de werkplek van de barista’s. De twee heren die normaal de koffies bereiden zijn er niet tijdens het bezoek van onze jury. De eigenaar serveert een kop koffie met een goede nasmaak en prettig mondgevoel. Welke boon is gebruikt, heeft hij ons niet kunnen vertellen. Vreemd genoeg is voor de espresso dezelfde boon gebruikt als voor de americano maar is de smaak anders. Daardoor is de espresso een beetje bitter. De cappuccino is te zoet en door het gebruik van langhoudbare melk is er weinig koffie terug te proeven.

Amstelpark 12, Amsterdam
Zomersamsterdam.nl