artikel

Koffie Top 100 nr. 88: Kaldi, Goes

Café

Marco van Oosten draait in zijn eentje deze vestiging van Kaldi. Er is dan ook geen bediening, gasten kunnen aan de counter hun koffie halen.

Koffie Top 100 nr. 88: Kaldi, Goes

Met vijf verschillende bonen en drie molens moeten de twee minder populaire koffies vooruit worden gemalen. De café crème van single origin Guatemala is prima van smaak, met lichte chocoladetonen. Jammer dat de crema grote bellen bevat. De Siciliaanse espresso heeft een te lichte en dunne crema en bevat spetters in het kopje. Ook laat hij een trekkerig mondgevoel achter. Wel netjes dat er gekoeld en gefilterd water bij wordt geserveerd. De cappuccino is prima, maar niet bijzonder. Suiker wordt niet geserveerd, op de counter en de tafels is keuze uit vier soorten suiker en melk in cupjes.

Grote Markt 6, Goes
Kaldi.nl/winkel/kaldi-goes

Reageer op dit artikel