artikel

Koffie Top 100 nr. 9: ’t Feithhuis, Groningen

Café

Vorig jaar nog nummer 2, en daar waren en zijn ze terecht trots op bij ‘t Feithhuis. En nog steeds staat het bedrijf in de top-10, een prestatie van formaat.

Koffie Top 100 nr. 9: ’t Feithhuis, Groningen

Barista Ulas Tarakci is een kei in zijn vak en heeft simpelweg pech dat de eerste cappuccino tijdens het uitserveren de landingsbaan is van een klein vliegje. Het breekt wel de spanning, er kan om worden gelachen en snel wordt een nieuwe gemaakt. De fraaie rosetta op de schuimkraag maakt de presentatie helemaal af. Ook de smaak is top. Dat geldt ook voor de espresso die een aansprekende ietwat kruidige smaak heeft. Hierin herkennen we het smaakkarakter van de bonen van huisleverancier Peeze. Een mooi bedrijf dat prachtige koffies maakt.

Martinikerkhof 10, Groningen
Restaurant-feithhuis.nl

Reageer op dit artikel