artikel

Koffie Top 100 nr. 90: Droste’s, Tubbergen

Café

Op de plek waar de grootvader van de huidige eigenaar, Harald Droste, ooit een café startte, is nu een modern horecabedrijf met een knipoog naar vroeger gevestigd.

Koffie Top 100 nr. 90: Droste’s, Tubbergen

In ‘De herberg van nu’ bereidt de barista een koffie met een dunne, gebroken crema. De nasmaak is bitter. De koffies worden op een verzorgde manier geserveerd in de juiste kop en schotels. Wie om water bij de espresso vraagt, krijgt deze. Helaas is de cappuccino visueel niet goed. Er is geen glans op de melkschuim zichtbaar. De smaken zijn verrassend goed in balans. Het personeel is attent en wil kwaliteit leveren. Met wat kleine aanpassingen op koffiegebied, zijn aardige stappen te maken. De kennis en technieken zijn nog niet optimaal, maar de wil is aanwezig.

Uelserweg 95, Tubbergen
Drostes.nl

Reageer op dit artikel