artikel

Koffie Top 100 nr. 91: Sid & Liv, Nijmegen

Café

Zacht en lief. Dat is de uitstraling van lunchwinkel Sid & Liv. Je kunt er niet alleen een hapje eten of een kop koffie drinken in een huiselijke sfeer maar eveneens inspiratie op doen voor je woning of een cadeau.

Koffie Top 100 nr. 91: Sid & Liv, Nijmegen

De cappuccino die de jury proeft, is te melkerig van smaak. ‘Met de hakken over de sloot qua dikte van de schuimlaag.’ De espresso is niet zo spannend en vrij vlak. Maar er is lof voor de ‘gewone’ kop koffie. De geserveerde café crème past helemaal bij de uitstraling van deze Nijmeegse uitspanning. ‘Erg zacht en lief van smaak.’ De entourage en de café crème zijn daardoor mooi in balans. ‘Dat smaakt naar meer.’

Van Welderenstraat 95, Nijmegen
Sidenliv.nl

Reageer op dit artikel