artikel

Koffie Top 100 nr. 93: Cubico Caffè, Maastricht

Café

Meesterbranders in het Siciliaanse Catania branden de bonen in drie melanges voor hun eigen merk: een pittige, een zachte en een cafeïnevrije.

Koffie Top 100 nr. 93: Cubico Caffè, Maastricht

Bij Cubico Caffè hebben ze veel kennis over de herkomst van hun koffie en het product. De cappuccino is voorzien van latte art, alleen het hart is niet naar de gast toe gepresenteerd. De temperatuur is goed maar qua smaak overheerst de espresso en missen we het zoetje van de melk. De presentatie van de koffie is goed: compleet met dienblaadje, glaasje water, kannetje melk en eigen merk suiker. Jammer dat de crema rommelig is en snel weg trekt. De espresso heeft een volle smaak met een korte, heftige smaak-explosie en toch een frisse afdronk.

Stationsplein 15, Maastricht
Cubicocaffe.com

Reageer op dit artikel