artikel

Koffie Top 100 nr. 94: ’t Koffiehuuske, Heerlen

Café

Een van de weinige bedrijven waar de jury twee keer is geweest. De eerste keer werd verschrikt gezegd dat de machine niet goed afgesteld was en dat eerst iemand van Blanche Dael dat moest komen doen.

Koffie Top 100 nr. 94: ’t Koffiehuuske, Heerlen

Bij de herkansing spat het enthousiasme van het personeel er vanaf. De café crème is wat minder spetterend: te heet en grote bellen in de crema. De espresso is aangenamer: soepel mondgevoel en vol van smaak, lichtzoet met tonen van noten en cacao. Wel ook hier grote bellen in de crema. De schuimlaag van de cappucino is te dun, misschien hebben de tropische temperatuur buiten (36° C) de melk doodgeslagen. Het personeel werkt netjes: vanwege de hitte bestellen weinig gasten koffie, daarom ligt er een schone theedoek over de machine.

Benzenrade 2, Heerlen
Koffiehuuske.nl

Reageer op dit artikel