artikel

Koffie Top 100 nr. 96: De Smaakmaker, Noordwijk

Café

Ze noemen zichzelf ‘een toonaangevende broodjessalon’ in Noordwijk. En als het om koffie gaat, staan er verschillende variaties op de kaart.

Koffie Top 100 nr. 96: De Smaakmaker, Noordwijk

Van gewone koffie tot specialiteiten als kletskoffie (dubbele espresso met slagroom en kletskop). De espresso doet on-Italiaans aan qua smaak en is meer een goede koffie in een espresso-uitvoering. De barista beseft tijdens het jurybezoek dat een paar afstellingen niet helemaal juist zijn maar doet er niets aan. Pluspunt: er is één barista die alle koffie’s bereidt. Dat zorgt voor een consistent product, ondanks de drukte in de zaak. Wel is het raadzaam om voor andere melk te kiezen zodat de cappuccino meer harmoniseert.

Hoofdstraat 63, Noordwijk
Desmaakmakernoordwijk.nl

Reageer op dit artikel