artikel

Koffie Top 100 nr. 97: Mystique, Amsterdam

Café

Naar eigen zeggen een bar en restaurant met een ‘excellente’ atmosfeer. Hartje Amsterdam, tussen Heren- en Keizersgracht en op loopafstand van het Rembrandtplein is deze trendy horecagelegenheid te vinden.

Koffie Top 100 nr. 97: Mystique, Amsterdam

Naast restaurant met share dining is er een cocktailbar. De koffie krijgt de gast voorgezet op een mooie, nette manier in een dubbelwandig glas. De keuze voor biologische koffie is een bewuste, zo vertelt de medewerker ons. De smaak van de koffie is goed: vol van smaak en met veel zoete tonen. De crema van de espresso is te dun, niet elastisch en te licht van kleur. Oorzaak: een te korte doorlooptijd. In de cappuccino zit te veel lucht. De kennis over koffie schiet nog wat tekort, maar de beleving en de professionaliteit is aanwezig.

Utrechtsestraat 30a, Amsterdam
Mystiqueamsterdam.nl

Reageer op dit artikel