artikel

Koffie Top 100 nr. 98: De Wits, Rijswijk

Café

Een Rijswijkse zaak met een klassieke Parijse uitstraling met zowel diners als lunches. Hier zijn ze van alle markten thuis.

Koffie Top 100 nr. 98: De Wits, Rijswijk

Ze classificeren zichzelf zowel als café als restaurant. Het is geen specifieke koffiezaak. De koffie bevat geen onaangename bitters of zuren maar mist wat balans. Bij de espresso krijgen gasten een glaasje water, zoals dat hoort. De crema van de espresso is vrij licht, de espresso zelf wel mooi kort waardoor hij wat voller in de mond is. En ook al zag de cappuccino er raar uit, het schuim was goed. Een pluspunt: alles rond de koffiemachine zag er netjes uit en de presentatie van de koffie is keurig. Het personeel van De Wits is gastvrij en vriendelijk.

Herenstraat 4, Rijswijk
Dewits.nl

Reageer op dit artikel