artikel

Koffie Top 100 nr. 99: Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther

Café

In deze monumentale omgeving van de 11e eeuwse waterburcht Kasteel Heeswijk, gelegen in het Brabantse land tussen Eindhoven en Den Bosch, is het goed toeven.

Koffie Top 100 nr. 99: Kasteel Heeswijk, Heeswijk-Dinther

Adel verplicht is het credo van de medewerkers die de horecagelegenheid in dit pand uitbaten. Hoe toepasselijk. Gasten kunnen vier dagen per week terecht in de brasserie die gevestigd is in het koetshuis. Verder doet het kasteel dienst als trouwlocatie en faciliteert bruiloften en partijen. Op de koffiekaart staat dat de koffie ‘primus omnium’ een krachtige body heeft en een zachtere, lichtzure afdronk. Dat klopt wel bij de espresso maar niet bij de koffie. De cappuccino heeft een te stevig schuim maar de temperatuur is goed.

Kasteel 4, Heeswijk-Dinther
Kasteelheeswijk.nl

Reageer op dit artikel