artikel

Café Top 100 nummer 100: Jan en Jan, Didam

Café

De ranglijst afsluiten levert bij de succesvolle ondernemersfamilie Van Gesthuizen wellicht dubbele gevoelens op. Wij adviseren Frank Gesthuizen en zijn team om toch vooral blij te zijn met opnieuw een notering bij de honderd beste cafés van ons land.

Café Top 100 nummer 100: Jan en Jan, Didam

In het juryrapport is het algemene oordeel voldoende. Wellicht is dat de verklaring voor de daling. Met de almaar toenemende concurrentie is het nodig om bovengemiddeld te scoren. Daarom enkele aandachtspunten. Over de bediening: ‘We werden netjes maar niet opmerkelijk geholpen door de dame die keurig in bedrijfskleding is gestoken. Geen bijzondere adviezen, geen bijzondere begroetingen: (…) gericht op de logistieke kant van het bedieningsvak.’ Volgens ons jurylid ontbreekt de vernieuwing. ‘Menukaart met vooral klassiekers en er zat niemand aan de bar, omdat die niet uitnodigt er te gaan zitten.’ Complimenten echter voor Gesthuizen: ‘Een uitstekende ondernemer met vier bedrijven. Daar nemen wij ons petje voor af.’