artikel

Café Top 100 nummer 11: Het Centrum, Horst

Café

Uitermate sympathiek biercafé dat een klein stapje achteruit moet maken. De reden? Het is alsof Het Centrum na jaren een voortrekkersrol te hebben gespeeld nu een beetje ingehaald wordt door sommige collega’s.

Café Top 100 nummer 11: Het Centrum, Horst

Uitermate sympathiek biercafé dat een klein stapje achteruit moet maken. De reden? Het is alsof Het Centrum na jaren een voortrekkersrol te hebben gespeeld nu een beetje ingehaald wordt door sommige collega’s. Zo mist het terras uitstraling ten opzichte van andere bedrijven en dat is wel eens anders geweest. Neemt niet weg dat uitbater Jan Joosten een excellente gastheer blijft. Joosten zorgt er ook voor dat het personeel werkt op zijn manier. Hartelijk en met kennis van zaken. Want dat heeft hij! Niet voor niets geeft hij collega’s les in het kader van Heineken’s Goed Getapt-programma. Voor wie niet kan kiezen uit het forse bieraanbod wordt zonder omhaal een proefglaasje getapt. Ook de andere dranken zien er verzorgd uit. Het lichtbruine café is niet al te groot. De toiletten zijn bereikbaar via een steile trap. Is dit een te groot obstakel, dan is er op de begane grond ook nog een wc. Het Centrum heeft alles om tot de top van caféland te behoren.

Reageer op dit artikel