artikel

Café Top 100 nummer 27: De Stomme van Campen, Kampen

Café

Wat een mooi pandje, deze voormalige paardenstal. En ondanks het feit dat het pas tien jaar bestaat, voelt dit als een authentiek café waar we warm welkom worden geheten.

Café Top 100 nummer 27: De Stomme van Campen, Kampen

We zouden hier het liefst urenlang aan de lange bar hangen om alle biertjes te proberen, ze hebben er nogal wat. Een eigen witbier bijvoorbeeld, Anna, gebrouwen door Lefebvre. Verder een ruim assortiment, voor ieder wat wils.
Tijdens ons tweede bezoek is de medewerkster attent, kundig, vriendelijk, geïnteresseerd en zeer gastvrij. Ook de ondernemer is in de zaak en tijdens ons bezoek wordt er een Weizen Barbecuefeest georganiseerd, met liefst dertig witbieren op tap. Het geeft even aan wat voor soort ondernemer David Lemstra is. Hij organiseert verder nog onder meer wandel- en fietstochten. We bedoelen maar. We kregen tot slot nog goed advies over de te nemen biertjes, waarbij we graag ook een pluim geven voor de meer dan prima afhandeling.