artikel

Café Top 100 nummer 28: De Tijd, Oisterwijk

Café

De dagelijks wisselende placemats, het magazine (met de goed gevonden naam Tijdschrift), de bekroonde website… alles hier getuigd van een stel horecaondernemers met een meer dan duidelijke visie. Niks nieuws aan de horizon, want dat weten we uiteraard al een tijdje.

Café Top 100 nummer 28: De Tijd, Oisterwijk

Hier in het hart van het Brabantse land is een duidelijk onderscheidende zaak aan het gloriëren, zo eentje waarvan we er graag meer zouden zien in Nederland.
Ondanks het feit dat we uiterst correct en attent werden geholpen, lieten de enthousiaste en – heel- jonge medewerkers hier en daar een klein steekje vallen. Vanwege een rokende tafelgenoot nemen we buiten plaats op het fraaie terras. Hier geen asbakken op tafel en dat blijft helaas een tijdje zo, ook na een paar keer vragen.
Maar over het algemeen zijn we fan van De Tijd, zoals altijd. Aangename gastheren en -vrouwen in een bedrijf dat duidelijk en goed wordt geleid.