artikel

Café Top 100 nummer 31: De Poshoorn, Maastricht

Café

De Poshoorn is een sfeervol ABT-café met vele mooie bieren op tap en tien open schenkwijnen. De medewerkers achter de bar staan flink wat hoger dan de gasten waardoor ze een goed overzicht hebben over het café.

Café Top 100 nummer 31: De Poshoorn, Maastricht

De muziek is prettig, zowel qua aantal decibellen als kwaliteit. De eetkaart is afgestemd op dit café, met veel biersuggesties bij de streekproducten. Een leuk pluspunt is dat het eten aan tafel wordt gebracht door de leuke kokkin zelf. Het publiek is veelal van middelbare leeftijd maar ook het dispuut van Primus Interparis van de Hoge Hotelschool heeft hier haar thuishonk. Soms ziet het er groen van. Bij ons derde bezoek treffen we een Jeu de Boules-toernooi aan voor het café, wat zorgt voor een leuke sfeer. De medewerkers lopen nu vol trots rond in nieuwe eigentijdse bedrijfskleding. Het bekende duo is helaas niet meer. Perry Frijns is vertrokken en Ger Franzen runt de zaak nu alleen. Maar dit voormalige Café van het Jaar lijdt er duidelijk niet onder.

Reageer op dit artikel