artikel

Café Top 100 nummer 33: De Gaper, Eindhoven

Café

Een stijging van maar liefst zeventien plaatsen voor dit topcafé. En dat na een stijging van negentien plaatsen vorig jaar. Jan Joost de Jong en Sjoerd Bannier zijn ‘goed bezig’, zoals dat heet.

Café Top 100 nummer 33: De Gaper, Eindhoven

Het zijn actieve ondernemers met een goede reputatie en een zeer goed publiek. De zaak maakt een zeer nette indruk. Leest u even mee met het lyrische juryrapport? Het personeel achter de bar en op het terras serveert voortreffelijk. Ongelooflijk: het terras barst uit zijn voegen en de jongeman bestiert het geheel in z’n eentje op een zeer efficiënte, vriendelijke en rustige manier. Uitzonderlijk!
Zo’n attente, geoliede samenwerking tussen bar en terras (zonder handhelds) komen we maar weinig tegen. Als het glas leeg is wordt dat direct opgemerkt door de bediening, en niet alleen bij ons. Men kijkt voortdurend of de gasten nog iets nodig hebben en dat doen ze op een dusdanige manier dat ze eigenlijk nooit opdringerig zijn.

Reageer op dit artikel