artikel

Café Top 100 nummer 36: ’t Voorhuys, Emmeloord

Café

De inrichting van Grand Café ’t Voorhuys is klassiek en bruin met veel art-deco-tinten.

Café Top 100 nummer 36: ’t Voorhuys, Emmeloord

Het past bij het vandaag aanwezige publiek, veelal bejaard. Als we op een andere datum’s avonds laat terugkomen, is het leuk om te zien dat jeugdig Emmeloord bezit heeft genomen van het pand. Waarom dan de daling? Het geheel oogt niet helemaal fris. Het plafond is ronduit lelijk: er hangt een grote, afzichtelijke airco en we zien wat leidingen uit het plafond steken. Midden in de zaak hangt een flatscreen-tv met menu en advertenties. Dat past niet bij de uitstraling. De bediening is prima, maar: frisdrank in blanco glazen, zonder viltje, ijs, roerstaafje of wat dan ook. Koffie wordt geserveerd in kopjes waar de verf van afgebladderd is. De croque monsieur en de soep kunnen meer smaak gebruiken. Pluspuntje voor de bedrijfsleider: die kwam gemotiveerd en kundig over en gaf korting op onze factuur vanwege bovenstaande. De potentie is er zeker, want ze kunnen het hier blijkbaar wel!

Reageer op dit artikel