artikel

Café Top 100 nummer 38: De Rede van Dronten, Dronten

Café

De eerste indruk van de jury is niet best. De weg naar Dronten is wel heel saai, de gemeente zelf biedt ook weinig soelaas. De straat waaraan deze zaak ligt is depressief en het pand waar de Rede van Dronten zich in bevindt nodigt niet uit.

Café Top 100 nummer 38: De Rede van Dronten, Dronten

Maar dan gaan we naar binnen. Wat een mooie zaak! Een perfecte mix tussen modern met paarse tinten en klassiek bruin. Bakstenen muren en leuke vintage banken en tafels. De muziek is prima en staat niet te hard. De toiletten zijn perfect verzorgd en de bar oogt schoon en nodigt uit. De bediening is zeer correct, vriendelijk en professioneel. We worden snel geholpen en keurig geadviseerd over de te kiezen tosti, die overigens verrassend goed was (groot!). De keuze in koffie is groot, evenals de keuze in cocktails. Dit zal te maken hebben met het feit dat de zaak ’s avonds ook een clubachtige functie heeft gezien de agenda (online). Ook is er gratis en snel Wifi. Dit is echt een goede zaak, met ook een oog voor een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Reageer op dit artikel