artikel

Café Top 100 nummer 39: De Beurs, Meppel

Café

Voor het tweede achtereenvolgende jaar een kleine daling voor De Beurs, gelukkig minder hard dan vorig jaar. Dit café is een vaste gast in de Café Top 100 en we zijn dan ook nog steeds enthousiast over ons bezoek, op een paar schoonheidsfoutjes na. Daarover straks meer.

Café Top 100 nummer 39: De Beurs, Meppel

De entree hier is overweldigend. Prachtig, met die veranda, gevolgd door een binnenkomst met een warme sfeer en heerlijke, oubollige achtergrondmuziek: prima! Dit is een keurige en leuke zaak.
De spots en spiegelbol tussen de curiosa verraden dat het hier goed feest kan zijn. Bij het tweede bezoek laat men helaas een aantal steekjes vallen. Op de bar staan twee satéschotels zeker 3 minuten te wachten. Niemand doet iets, we willen ze haast zelf gaan brengen. Er hangt een gestresste sfeer, dit toonaangevende bedrijf had vandaag haar dag niet en dat is zonde. Het bier werd wel mooi getapt. Als laatste nog een tip: kijk eens naar de website. Die is erg rommelig en druk.

Reageer op dit artikel