artikel

Café Top 100 nummer 41: Babo, Arnhem

Café

‘Wat een leuke zaak is dit toch’, schrijft ons jurylid vol enthousiasme over dit café in het minder drukke deel van het centrum van Arnhem.

Café Top 100 nummer 41: Babo, Arnhem

De zaak is klassiek ingericht maar met een leuke touch. Door het gebruik van een fopspiegel lijkt Babo wat groter dan in werkelijkheid. Opvallend is de lange bar met een goed ingericht koffiestation. Lof is er voor de goedgeserveerde koffie en thee. Babo biedt de koffie per pak te koop aan voor thuisgebruik. Dat is een leuke service. Alles is hier verzorgd: de tafels en de bar zijn schoon. De muziek die hier klinkt, is eigentijds. In de bediening loopt volgens de jury een ‘leuke meid die alles in de gaten heeft.’ Het valt verder op dat de gasten geanimeerd met elkaar in gesprek zijn. Zo te horen kent iedereen elkaar hier.
Het café doet eveneens aan catering want er komt net een klus binnen als we er zitten. ‘De gast wil kennelijk dezelfde kwaliteit in huis halen.’ Dat is een mooie opsteker en een stijging waard.

Reageer op dit artikel