artikel

Café Top 100 nummer 42: De Hetebrij, Zwolle

Café

Een beste stijger, dit Zwolse cafébedrijf gelegen aan een knus pleintje. Zestien plaatsen winst in vergelijking met vorig jaar. De stijgende lijn zet zich voort als je bedenkt dat De Hete Brij twee jaar geleden nog op de 86e plek stond.

Café Top 100 nummer 42: De Hetebrij, Zwolle

De inrichting is knus met veel leuke schilderijtjes aan de wand. ‘Jammer dat de kastelein niet aanwezig was, maar wat een sfeer’, meldt ons jurylid. ‘Op deze drukke avond was er een gemêleerd publiek wat een goede sfeer gaf.’ De Hete Brij doet aan klantenbinding in de goede zin van het woord. Zo verstrekken de medewerkers een gratis rondje bittergarnituur en een gratis kopje soep op zondag. Slim om zo je omzet te verhogen. Buiten de zaak is een veranda waar de roker terecht kan.
Het positieve gevoel van ons jurylid is ook bij meerdere bezoeken blijvend. ‘Hier zit echt een ziel in.’ En als ook de interactie tussen bediening en gast nog beter is dan de vorige keer, is dat nog een plusje. Al met al wederom een terechte stijging.

Reageer op dit artikel