artikel

Café Top 100 nummer 45: Soestdijk, Groningen

Café

Een kleine daling van tien plaatsen voor dit café dat erg geliefd is bij studenten. Ze zorgen voor een levendige cafébeleving tijdens het jurybezoek. De sfeer en de bediening zijn goed en het eten ook.

Café Top 100 nummer 45: Soestdijk, Groningen

Bij ons eerste bezoek valt het op dat de bedrijfskleding van het personeel slordig en wat gekreukeld is. Bij het tweede bezoek zien de heren en dames van de bediening er gelukkig weer netjes uit. Fijn om te constateren dat we het als een incident kunnen beschouwen.
Al etend aan de bar vangen we een gesprek op tussen bedrijfsleider en personeel dat niet hoorbaar zou moeten zijn voor de gast. Dat is jammer, helemaal als de irritatie overslaat op de toon waarop wordt gevraagd of we uitgegeten zijn.
Gelukkig is het verder gemoedelijk bij het café dat een link heeft met het koningshuis. Dat is nog steeds goud waard en het is mooi om te zien hoe deze link wordt vermarkt door de uitbaters.