artikel

Café Top 100 nummer 48: Kandinsky, Tilburg

Café

Een waar biercafé met 200 soorten bier in het assortiment. Het café is niet direct te vinden en zit in een straatje achteraf. Voor de echte liefhebber van speciaalbier is dat geen probleem.

Café Top 100 nummer 48: Kandinsky, Tilburg

De jury komt langs op een dinsdagavond als het niet heel druk is. Fred, de eigenaar, heeft er wel zin in. Hij is een goede adviseur en vertelt vrolijk over de bierfeesten in zijn zaak. De caféhouder doet zijn werk goed, maar het heeft niets flamboyants. Dat hoeft niet, maar het maakt een horecabezoek vaak wat aangenamer. Iets meer gastheerschap zou een bezoek voor een buitenstaander wat aangenamer maken. Bij een tweede jurybezoek zien we dat alles hier wel klopt, maar er zijn weinig toegevoegde waarden. De wisseling van de wacht bij het personeel rond acht uur ’s avonds verloopt bijvoorbeeld ordentelijk. Keurig in sloof geklede barkeepers beginnen hun shift. Niks op aan te merken. Al met al zijn onze bevindingen goed voor een kleine stijging met vier plaatsen in de Café Top 100.